Willow Tree figurer, Willow Tree by Susan Lordi, Figurer, Boligindretning.

Willow Tree by Susan Lordi

Willow Tree Figurer by Susan Lordi. En skøn, smuk og yderst elegant serie af fantastiske figurer, hvor der er noget for enhver smag. Serien rummer både figurer fra Jul / Krybbespilophæng / ornamentsfamilie figurer, og diverse dyr. Så er du på jagt efter en god gaveidé, kunne den meget vel være at finde her. Willow Tree figurer er alle tidsløse, og går aldrig af mode. De er yderst dekorative, og passer perfekt ind i boligindretningen.  

Willow Tree er en serien af intime figurative skulpturer, der på hver sin stille måde, fortæller en historie livets gang. Figurerne fra Willow Tree rummer alt fra helbredelse til beskyttende og inspirerende udtryk. Serien er udviklet af kunstneren Susan Lordi, der nøje har håndskåret de originale figurer i hendes studie i Kansas City i USA. Figurerne er herefter støbt med udgangspunkt, i den originale udskæring, og håndmalet.

Navnet Willow Tree stammer fra enkeltheden i formen og fraværet af ansigtstræk på figurerne. En serie af tidsløse figurer, der passer perfekt ind i boligindretningen. Serien af Willow Tree Figurer er yderst populær verden over, hvor mange samlere har gjort en dyd ud af samle hver enkelt figur igennem tiden. Dog er figurerne med tiden blevet yderst populære som gaver til både konfirmationer, barnedåb, bryllup, fødselsdage, og andre særlig begivenheder. 

En Magisk Verden & Olafs Gavebutik

Hos En Magiske Verden gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@enmagiskverden.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.olafsgavebutik.dk som tilbyder Danmarks største udvalg indenfor Disney figurer, Disney julepynt, Disney Home og meget meget mere. Bemærk at hele denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@olafsgavebutik.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

SOCIALE MEDIER

E-MÆRKET

Sikker betaling 
Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top