julefigur, snemandfigur, Heartwood Creek by Jim Shore, Jim Shore figur, Jim Shore figurer, jule figur, julemand figur, julepynt, Jim Shore julefigur, Jim Shore julepynt

Heartwood Creek

Oplev den magiske verden af familie, venskaber og tidsløse traditioner med Jim Shore serien Heartwood Creek. Heartwood Creek by Jim Shore præsenterer en kollektion af unikt designede figurer, der fanger essensen af de dyrebare bånd, der forbinder os alle. Denne serie omfatter en fantastisk række julefigurer, der bringer varme og charme ind i hjerter og hjem. Heartwood Creek by Jim Shore’s julefigurer er ikke blot dekorative, men også rige på symbolik og følelser. Fra smukt udførte snemandfigurer til charmerende julemandsfigurer – hver Jim Shore figur er et kunstværk, der fejrer ånden af julen og skaber uforglemmelige minder.

Jim Shore figurerne er kendt for deres håndværksmæssige dygtighed og detaljerede design, der bringer liv til hvert enkelt element. Serien er en hyldest til de nære forbindelser, der definerer vores liv, og skaber et tidløst udtryk for kærlighed og fællesskab. Uanset om det er en hjertevarm julefigur eller en charmerende snemand, er Jim Shore figurerne en fornøjelse at eje og vise frem som smuk julepynt. Skab en unik og mindeværdig julestemning med Heartwood Creek by Jim Shore julefigurer og pynt, der er mere end blot dekorativt – det er et udtryk for hjertevarm jul og traditionsrige glæder. Forkæl dig selv eller dine kære med Jim Shore julefigurer og skab varige minder, der vil lyse op i hjemmet år efter år.

En Magisk Verden & Olafs Gavebutik

Hos En Magiske Verden gør vi meget ud af at få varerne sendt så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor hurtig levering og en kundeservice der skal kunne mærkes. Så er du i tvivl om noget, eller blot har spørgsmål eller brug for hjælp. Så tøv ej, kontakt os gerne på info@enmagiskverden.dk. Vores supporttid er inden for 24 timer. Tjek eventuelt vores søsterforretning www.olafsgavebutik.dk som tilbyder Danmarks største udvalg indenfor Disney figurer, Disney julepynt, Disney Home og meget meget mere. Bemærk at hele denne serie er håndmalet, og der kan forventes små farvevariationer, hvilket gør hvert stykke unikt.   

KONTAKT OS

Birkevej 8
3550 Slangerup
info@enmagiskverden.dk
+45-60598499

KUNDERSERVICE

Mandag til Fredag kl. 09 – 17
Lørdag kl. 10 – 15
Søn- & helligdage lukket

SOCIALE MEDIER

E-MÆRKET

Sikker betaling 
Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Indkøbskurv
Scroll to Top